Binnendeuren

Zoveel mensen, zoveel smaken. Ga je voor een landelijke, klassieke of moderne binnendeur? Varieer met profielen, glas of mooi sierbeslag.

Niet voor niets kiezen wij voor binnendeuren van het merk 2Adore: onverwoestbare deuren met een unieke stabiele kern. Bovendien zijn 2adore deuren watervast verlijmd met MDF-dekplaten en hierdoor uiterst vormvast. Met de binnendeuren van het merk CanDo ga je voor kwaliteit én een goede prijs. CanDo heeft een ruime keuze in trends en stijlen waarmee je jouw eigen deur samenstelt.

Industriële deuren
Wonen volgens de laatste trends? Kies voor een industriële binnendeur. Deze heeft smalle stijlen, de uitstraling van staal en door het glas een fijne lichtinval. Bovendien behoudt de deur de warmte van hout. En door de afwezigheid van glaslatten verwerft het geheel een strakke afwerking.

Er zijn ook dichte deuren zonder glas verkrijgbaar. Zo is er voor elk kozijn een passende oplossing.

industriële deuren Hubo


 

Industriële deuren zijn ook als dubbele deur en schuifdeur verkrijgbaar.

Industriële deuren groot

 

Minimalistische deuren
Deze deur past perfect bij een modern en minimalistisch interieur. Met deurstijlen van 9,5 cm breed.

minimalistische deuren Hubo

 

Minimalistische deuren zijn ook als dubbele deur en schuifdeur verkrijgbaar.
minimalistische deuren Hubo


Landelijke deuren
Versterk de uitstraling van jouw woning met een landelijke binnendeur. Stoer, authentiek en ook toepasbaar als moderne interieurstijl. Een zwart schuifsysteem geeft deze deuren nog meer karakter.
landelijke deuren Hubo


Deuren met S-profiel

Karakteristieke deuren zoals vroeger, maar met eigentijdse profilering en panelen. Dat zijn deuren met S-profiel. Dit profiel bestaat uit een bol- en hol deel die samen een vloeiende S-lijn vormen. Mooi detail toevoegen? Kies voor ambachtelijk glas in lood. Past perfect bij deze stijl.

deur S-profiel Hubo
 

gerbera

Begonia

Geranium

Gladiolus

Marigold

Lotus

Lily

ivy

Caracas

Nairobi

Rabat

manchester

Cardiff

Dublin

Harvest

Muiden

Leiden

Naarden

Flax

Hiba

Vera