Maatregelen coronavirus

(update: 15 december 2020)

Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom COVID-19 zijn onze winkels per dinsdag 15 december t/m dinsdag 19 januari gesloten. Het is in deze periode wel mogelijk om een bestelling te plaatsen op onze webshop. Deze bestelling kun je laten bezorgen tot aan deur, of haal je af in de winkel. Hieronder lees je hoe dat werkt.

Hoe plaats ik een bestelling?

Bestel op onze webshop of geef telefonisch door welke klusspullen je nodig hebt. Ons assortiment vind je op Multimate.nl. Zodra wij jouw bestelling ontvangen, verzamelen we jouw klusspullen. Wij geven je vervolgens een telefoontje als we jouw bestelling klaar hebben.

Bekijk hier alle winkels met een webshop.

Afhalen kan binnen gekozen, beschikbare tijdsvensters. Zo beperken we de contactmomenten en spreiden we drukte.

Wanneer we bezorgen, geven wij jou een telefoontje als we de bestelling komen brengen. We geven dan aan hoe laat we aan de deur staan.

Let op: niet iedere Multimate heeft een webshop

Er gelden dus winkel-specifieke regels rondom de nieuwe maatregelen. Ook zijn er winkels die alleen afhalen of alleen bezorgen. Neem voor de mogelijkheden op jouw locatie contact op met de Multimate bij jou in de buurt. Samen komen we er altijd uit.
 

Is je klus te groot of te lastig?

Laat het doen door onze vakmensen! Zij staan na deze periode voor je klaar bij het meten, maken en monteren van deuren, kasten, zonwering, horren, beveiliging, vloeren, trappen en producten die zelfstandig wonen mogelijk maken.
 

Inmeet- en montage afspraken

Volgens de bekende richtlijnen van het RIVM kunnen onze vakmensen blijven meten, maken en monteren aan huis. Heb je vragen over meten, maken en monteren aan huis? Neem dan telefonisch contact op met de Multimate bij jou in de buurt. Zij praten je bij over de maatregelen rondom inmeten en monteren.

Klus veilig en blijf gezond

Ook in deze bijzondere tijd staan onze vakmensen voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen. Wij hopen iedereen – medewerkers en klanten -  snel en in goede gezondheid weer terug te zien in onze winkel.

Voor nu bedankt voor je begrip.

* Multimate blijft de informatie die beschikbaar komt via het RIVM en de GGD nauwgezet volgen. We zullen de regelgeving hierop aanpassen en deze pagina blijven updaten.
 

Zijn de openingstijden nog hetzelfde?

Kijk voor alle openingstijden op de website van de Multimate bij jou in de buurt.

Wat houdt de afhaalfunctie in?

Afhalen kan binnen gekozen, beschikbare tijdsvensters. Zo beperken we de contactmomenten en spreiden we drukte. Neem voor een uitgebreide uitleg contact op met de Multimate bij jou in de buurt.

Meten, maken en monteren jullie nog aan huis?

Volgens de bekende richtlijnen van het RIVM kunnen onze vakmensen blijven meten, maken en monteren aan huis. Voor afspraken rondom meten, maken en monteren aan huis neem je telefonisch contact op met de Multimate bij jou in de buurt.

Mag je artikelen nog steeds ruilen of terugbrengen?

Artikelen kun je nog steeds terugbrengen. ook hiervoor geldt, als je je grieperig bent, blijf dan thuis of laat iemand anders het artikel voor je ruilen of retourneren.

Hoe moet ik betalen bij een telefonische bestelling?

Bij een telefonische bestelling betaal je wanneer je de spullen ophaalt. Dit kan per pin.